Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* Adobe Reader letöltése (PDF fájlokhoz)

 
48.84 KB
2010-11-14 14:52:20
 
 

application/pdf
Nyilvános Nyilvános
441
1209
Kedves Barátom!
Megint fiatalabbak lettünk egy évvel, s aktuális az 54. évi találkozónk. Amint arról telefonon már beszéltünk, találkozónkat hagyományosan Nagykanizsán, a kórház mögötti
Morzsa étteremben tartjuk.
A vacsorát mindenki maga rendeli meg a választékból.
Időpont: 2008. június 20 (péntek) 17 órától.
A telefoni meghívás mellett szükségesnek tartottam levélben is megerősíteni a találkozásra vonatkozó információkat, két okból is.
Örömmel jelentem, hogy a „fiatalkori nehézségek" ellenére 10-15 osztálytársunk, összesen mintegy 20-22-en jelezték részvételüket. Érdemes tehát mindenkinek megtenni a még szükséges erőfeszítéseket, hogy együtt lehessünk.
A másik ok: Járosi Marci múlt év novemberi levelében foglalt, „adjunk esélyt a jóvátételnek" c. felhívás. Ebben felhívott mindnyájunkat a Vértes tanár úrral kapcsolatos emlékek felelevenítésére, amelynek alapján a tanár úr leánya, Vértes Judit boldogan megírja, megszerkeszti a „robinsoni könyvet", ha mi segítünk neki.
A találkozónkat felhasználhatnánk a közös emlékezésre, ezért meghívtuk Vértes Juditot, aki örömmel vesz részt találkozónkon. Ígérete szerint beszámol az eddig elvégzett munkáról, tapasztalatairól, s egy kis meglepetést is tartogat számunkra.
Arra gondoltunk, hogy emlékezéseiteket a találkozón Judit rögzítheti, így aztán a legközvetlenebb módon hasznosulhat. Kérlek ezért Benneteket, hogy „készüljetek": gondoljátok végig az emlékeiteket, fényképek, emléktárgy, stb. mind segíthetik a munkát.
A viszontlátás reményében pusszantó mindenkinek:
Pintyusz
Nagykanizsa, 2008. június 4
Pintér István 8800 Nagykanizsa Babóchay u 19.
Tel.: 93/314-035 30/9896-755

Insert failed. Could not insert session data.